Wish List 0

Γκρέιπφρουτ Έλαιο - 100ml

9.97€

  • Product Code: L-1037
  • Availability: In Stock
  • Ex Tax: 9.97€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το έλαιο του γκρέιπφρουτ εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη της φρέσκιας φλούδας του καρπού του Citrus paradisi.

Το εξαγόμενο έλαιο έχει ένα υποκίτρινο ή πρασινωπό χρώμα και ένα δροσερό, γλυκό άρωμα κίτρου. Όπως υποδεικνύει και το λατινικό όνομα, Citrus paradisi, το άρωμα του ελαίου δημιουργεί μια παραδεισένια αίσθηση.


ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Βοηθά στην αποβολή τοξινών από τους ιστούς γι αυτό και είναι ιδανικό κατά της κυτταρίτιδας και της παχυσαρκίας.

Είναι αναζωογονητικό και όταν χρησιμοποιείται σε μικρή ποσότητα είναι αρκετά ωφέλιμο στις λιπαρές επιδερμίδες και σε εγκαύματα.


ΧΡΗΣΗ

Βρίσκει εφαρμογή ευρέως στην κοσμετολογία (κρέμες και λοσιόν σώματος) καθώς προστατεύει από την γήρανση του σώματος δίνοντας μια μεταξένια απαλότητα και αποβάλλοντας την ξηρότητα.

Ακόμα, για την ικανοποίηση οποιασδήποτε απαίτησης μπορεί να αναμειχθεί με άλλα συστατικά για την παρασκευή σπιτικών καλλυντικών (λοσιόν και λάδι σώματος, κρέμα για τα μάτια και όλο το σώμα, λάδι σώματος, conditioner) και κάνοντας μασάζ στην προβληματική περιοχή.


Προσοχή!

Αποφύγετε την έκθεσή σας στον ήλιο, για τουλάχιστον 6-8ώρες, μετά τη χρήση του στην επιδερμίδα ή στο μπάνιο.

Να αποφεύγεται η χρήση από έγκυες, θηλάζουσες, παιδιά και άτομα με αλλεργίες.